Hogy semmilyen részlet ne maradjon ki

Leica BLK3D

A Leica BLK termékcsalád legújabb tagja, a BLK3D forradalmi megoldást jelent páratlan funkcionalitásának köszönhetően. A BLK3D egy olyan kézi mérőeszköz, mely egyszerre teszi lehetővé a lézertávmérésen alapuló felmérést, valamint – az egész iparágban egyedülálló módon – az általa készített fotókról való precíz 3D méréseket.

A fotókról való nagy pontosságú térbeli méréséket a két beépített, nagyfelbontású, kalibrált optika teszi lehetővé, mely által akár a helyszínen valós időben, akár a későbbiekben bármikor tetszőleges számú méret vehető le a digitális képekről – legyen szó a mobil- vagy az asztali alkalmazásról. Így nyer értelmet a szlogen; semmilyen részlet nem marad ki!

Bemutatása óta számos díjat zsebelhetett be az eszköz, mely innovatív megoldásainak jól megérdemelt elismerése. Nemsokkal debütálása után, 2019.-ben már sokadik kitüntetését gyűjtötte be a BLK3D: a CES 2019 Best of Innovation Honouree Award, BAKA 2019 Product Innovation Award, 2019 Prism Award, 2019 iF Design Award, 2019 RedDot Design Award, 2019 German Innovation Award, 2018 Good Design Awards és a 2018 Wichmann Innovation Award díjak után Párizsban szakmai zsűri választotta a Mondial du Bâtiment Innovation Competition legjobbjának.

Köszönhetően a sztereó-fotogrammetria tudományának, a kiforrott szenzoroknak, valamint a támogató szoftvereknek, a Leica BLK3D kézi felmérőeszköz a lehető legmagasabbra emelte az elérhető produktivitást. A CAD és BIM rendszerekkel való integrációja, valamint a felhőalapú megosztási opciók pedig lehetővé teszik az iparág szereplőinek még szélesebb körű együttműködését.

Keress minket a közösségi médiában is!

további cikkeink

Ajánlott Bejegyzések

 • 814 szó4,1 perc olvasás

  A képekkel kombinált teljeskörű 2D és 3D lézeres felmérések mellett a Leica BLK3D lehetővé teszi önálló sztereó képek (3D mérhető fotók) készítését, melyek összefűzésével akár képalapú pontfelhők, illetve ortofotók is létrehozhatók.

  Tovább olvasom
 • 1504 szó7,5 perc olvasás

  Büszkén mutatjuk be az új Leica iCON Site Excavator kotrómegoldást, mely az építőiparra összpontosító iCON gépvezérlési portfóliónk legújabb tagja

  Tovább olvasom
 • 1190 szó6 perc olvasás

  Hogyan teszi termelékenyebbé vállalkozásod az automatizált gépvezérlés?

  Tovább olvasom