Miért érdemes gépvezérlésbe invesztálni?

Versenyelőny, termelékenység növekedés, gyors megtérülés!

Legyen szó az építési projektek kezdetét jelentő területrendezési földmunkáról vagy az azt követő, egyre nagyobb precizitást igénylő alapfelületek terv szerinti kivitelezéséről, a különböző munkákban érintett építőgépekre elérhető gépvezérlési rendszerek óriási versenyelőnyt képesek biztosítani, összevetve a hagyományos eljárásokkal.

Vedd fel velünk a kapcsolatot
Tovább a kapcsolathoz

Időmegtakarítás

A tömeges földmunka átlagosan feleannyi idő alatt kivitelezhető, míg a legfinomabb felületek kialakításánál akár 2,5-szeres lehet a gyorsulás, így összességében akár több, mint 50% a megtakarított idő.

Üzemanyag felhasználás

A gyorsabb munkavégzésnek, valamint a kevesebb áthaladásnak köszönhetően összességében akár több, mint 40 %-os üzemanyag-fogyasztás csökkenés érhető el!

Munkaerő-igény

Az automatizálásnak köszönhetően mind a művezető, mind a gépkezelők munkaideje mintegy felére csökkenhet, miközben a helyszíni geodéta és a segédmunkás személyzet akár teljes egészében kiváltható.

Pontosság

Rendkívüli mértékű pontosságnövekedés érhető el a kivitelezésében, mellyel a létrehozott földmű közel egészének pontossága akár +/-2 cm feletti lehet.

Ne késlekedj!

Tedd termelékenyebbé vállalkozásodat gépvezérlési megoldásainkkal most!

Tovább a kapcsolathoz

Hogyan teszi a gépvezérlés termelékenyebbé vállalkozásod?

Az egyes projektek alapozó munkálatainak számító területrendezés, a komplett földmunkák során az egyszerű sík vagy komplex háromdimenziós felületek létrehozása, továbbá az útépítési munkák során a különböző aszfalt vagy akár beton rétegek húzása mind-mind az építőgép vezérlés célterülete. Erre kínál a leiCON Hungary csapata teljeskörű megoldást, a Leica Geosystems professzionális gépvezérlési (iCON Machine Control) rendszerei által.

Maradt megválaszolatlan kérdésed? Keress minket bizalommal.

Ónodi Viktor | +36 70 947 3329
Ónodi Viktor

Kérdésed van?

Technikai információra van szükséged?
Bővebb információkat szeretnél kapni?

Keress minket bizalommal!

További információk

LEICA GEOSYSTEMS

Automatizált építőgép-vezérlési rendszerek.

Fedezd fel
a Leica Geosystems gépvezérlési megoldásait!

Ónodi Viktor | +36 70 947 3329
Ónodi Viktor

Digitalizáld építési feladataidat, kapcsold össze flottádat!

MUNKAGÉP-VEZÉRLÉS

MC1 – Egy platform, teljeskörű munkagép-vezérlés

A Leica MC1 szoftver-felület az összes gépvezérlő megoldásunkat és kapcsolódó funkciót magába foglalja, amely digitalizálja az építési feladatokat, és összekapcsolja a projektek minden résztvevőjét. Az egységes platformnak köszönhetően mindössze egyetlen, intuitív, felhasználóbarát felületet szükséges használni, bármely építőgépről is legyen szó.

MUNKAFOLYAMAT OPTIMALIZÁCIÓ

Leica ConX – felhőalapú flottamenedzsment

A ConX felhő struktúrában teszi lehetővé a tervadatok, 3D modellek megosztását, illetve szinkronizálását az irodai számítógép, valamint a munkaterületen dolgozó vezérelt gépek vagy akár egyéb terepi eszközök között. A dedikált, web-alapú felhasználói felület lehetőséget ad az egyes munkagépek nyomon követésére és különböző adatok vizuális megjelenítésére, ezzel együtt a projektek előrehaladásának monitorozására.

Ónodi Viktor | +36 70 947 3329
Ónodi Viktor

Leica iCON – „intelligent CONstruction”: az építőipar intelligens gépvezérlési rendszere

A Leica iCON rendszer kifejezetten az építőipari igényekre lett kifejlesztve, amely a konkrét alkalmazási területtől függetlenül egyetlen, kiemelkedően felhasználóbarát, könnyen átlátható, a modern kor követelményeinek minden tekintetben megfelelő integrált megoldást biztosít az építési projekteken dolgozó szakemberek számára.

VEGDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT
Tovább a kapcsolathoz

Képgaléria

(a galéria megnyitásához kattints a képre)

Megoldások Gépvezérlésre

Fedezd fel a Leica GeoSystems automatizált építőgép-vezérlési rendszereit és megoldásait. Kollégánk minden kérdésedre válaszol!

Lépj velünk kapcsolatba!


  Kérdésed van vagy vásárolnál?

  Keress minket bizalommal akár direkt elérhetőségeinken keresztül is!

  Ónodi Viktor | +36 70 947 3329
  Ónodi Viktor telefon
  Ónodi Viktor | onodi.viktor@leicon.hu
  onodi.viktor@leicon.hu

  Ónodi Viktor

  leiCON Hungary Kft.
  Szaktanácsadó, mélyépítés