Minőség és biztonság professzionális szakembereknek

PONT, VONAL ÉS MULTI-VONAL LÉZEREK BÁRMELY FELHASZNÁLÁSRA

A Leica Lino termékcsaládot professzionális mesterekkel szoros együttműködésben fejlesztették ki, ezért tökéletesen megfelel a mindennapi építési munkák legkülönfélébb igényeinek. Az egyszerű pontátviteltől a nagy pontosságú faligazításig minden alkalmazáshoz adott a tökéletes megoldás. A bevált vörös lézeres modellek mellett három zöld lézersugaras modell is létezik, amelyek jelentősen javítják a láthatóságot. A gondosan kiválasztott anyagok garantálják a legmagasabb szintű precizitást. Ezért a Lino modellek pontos eredményeket adnak alacsony és magas környezeti hőmérsékletek mellett is. Lino lézereink fejlesztése során a biztonságra is nagy hangsúlyt fektettünk. A lézerteljesítményt például redundáns ellenőrző rendszerek folyamatosan monitorozzák, melyek így biztosítják, hogy az sérült eszköz esetén se jelentsen biztonsági kockázatot.

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Kompromisszummentes biztonság

A tűzvédelmi rendszerek telepítésére nagyon szigorú követelmények vonatkoznak. A munkának ennek megfelelően pontosnak kell lennie, úgy a mérésben, mint a tűzvédelmi elemek gyártásában és a beépítésben.

Nézd meg, miért támaszkodik a Bach Heiden AG (CH) a Leica Geosystems eszközeire.

⬇ ⬇ ⬇

Kiváló lézervonal láthatóság

Minden Leica Lino termékben ötvöződik az optika és elektronika terén szerzett több évtizedes tudás és tapasztalat. Ez vörös és zöld lézereink kiváló láthatóságát és nagy pontosságát eredményezi. A kiváló minőségű lézerdiódákkal kombinálva ez éles lézervonalakat jelent nagy hatótávolsággal és nagy szintezési pontossággal – tökéletes referencia minden szintezési és beállítási feladathoz.

Ugyanakkor a Lino készülékek látható 2-es osztályú lézerrel működnek, így bármely szakember számára könnyen használhatóak.

Leica Lino
Vedd fel velünk a kapcsolatot

Intelligens tápegység koncepció

A Leica Lino keresztvonal- és pontlézerek újratölthető Li-ion vagy alkáli elemekkel működtethetők, vagy közvetlenül a tápegységhez csatlakoztathatók. Ez a koncepció biztosítja a zavartalan és hatékony működést az építkezés napi rutinjában.

Leica Lino
Vedd fel velünk a kapcsolatot

Mágneses adapterek – Gyors pozicionálás

A Leica Lino lézerek könnyen rögzíthetők a precíziósan gyártott adapterekhez erős mágnesekkel, csavarok nélkül, így másodpercek alatt lehetséges a pontos beállítás és pozicionálás. A mágneses adapterek U-profilokba illeszkednek, és a kiegészítő Leica UAL 130 adapterrel a lézerek könnyedén rögzíthetők ferromágneses sarokrudakra, sínekre vagy akár kerek csövekre is. Ez ideális álmennyezetekhez, referenciamagasságok átviteléhez vagy összetett gipszkarton telepítésekhez nagy helyiségekben.

Leica Lino
Vedd fel velünk a kapcsolatot

Robusztus kialakítás

Minden Leica Lino lézer kiváló minőségű anyagokból, például üvegszál erősítésű műanyagból készül. Az optikát kiváló minőségű alumínium váz veszi körül, valamint ütéselnyelő gumi alkatrészek is védik az érzékeny optikát és elektronikát a rázkódásoktól és ütésektől.

A házak megfelelnek az IP54 védelmi osztálynak, így a Leica Lino lézerek problémamentesen használhatók poros és nedves építkezéseken; hosszú távon is precíz eredményeket adnak.

Leica Lino
Vedd fel velünk a kapcsolatot

Első a biztonság

A lézerteljesítmény több, párhuzamosan működő ellenőrző rendszere és a zéró hibatűrés műszaki hibák vagy vezérlési hibák esetén – mivel ezek hibás vagy sérült alkatrészeknél megjelenhetnek – automatikus lézerleállást eredményez. Ez minimálisra csökkenti az erősen károsító lézer-tükröződés kockázatát.

Leica Lino
Vedd fel velünk a kapcsolatot

Állandóan magas minőség

A különféle tesztek, mint például az anyag-, raktározási és élettartam-vizsgálatok megbízható és pontos eredményeket biztosítanak, nemcsak laboratóriumi körülmények között, hanem az építkezés zord mindennapi munkakörnyezetében is.

A Leica Geosystems a gyártás során is nagyon magas követelményeket támaszt a berendezései minőségére vonatkozóan. Az alapvető alkatrészeket a gyártás során tesztelik, és csak a tökéletesen gyártott és 100%-ban tesztelt eszközök hagyják el a gyárat.

Leica Lino
Vedd fel velünk a kapcsolatot

Leica építőipari megoldások

Fedezd fel a Leica Geosystems precíziós lézeres megoldásait. Kollégánk minden kérdésedre válaszol!

Lépj velünk kapcsolatba!


  Kérdésed van?

  További információra van szükséged? Vedd fel a kapcsolatot velünk még ma, kollégáink részletes tájékoztatást adnak neked!

  Tovább a kapcsolathoz

  Keress minket a közösségi médiában is!

  további cikkeink

  Ajánlott Bejegyzések

  • 814 szó4,1 perc olvasás

   A képekkel kombinált teljeskörű 2D és 3D lézeres felmérések mellett a Leica BLK3D lehetővé teszi önálló sztereó képek (3D mérhető fotók) készítését, melyek összefűzésével akár képalapú pontfelhők, illetve ortofotók is létrehozhatók.

   Tovább olvasom
  • 1504 szó7,5 perc olvasás

   Büszkén mutatjuk be az új Leica iCON Site Excavator kotrómegoldást, mely az építőiparra összpontosító iCON gépvezérlési portfóliónk legújabb tagja

   Tovább olvasom
  • 1190 szó6 perc olvasás

   Hogyan teszi termelékenyebbé vállalkozásod az automatizált gépvezérlés?

   Tovább olvasom