iCON TERMÉKCSALÁD

intelligent CONstruction

A gépvezérlési rendszerekben betöltött nélkülözhetetlen szerepkörüket is beleértve, az iCON GPS-ek (GNSS-ek) és mérőállomások kifejezetten építőipari igényekre lettek kifejlesztve, az építési projekteken dolgozó szakemberek számára. Fejlesztőink az ő elvárásaikat tartották teljes mértékben szem előtt, annak érdekében, hogy ezáltal termelékenységüket maximalizálhassák. Mindezt úgy, hogy alkalmazási területtől függetlenül egyetlen, dedikált szoftverének köszönhetően kiemelkedően felhasználóbarát, könnyen átlátható, a modern kor követelményeinek minden tekintetben megfelelő, integrált rendszert legyen szükséges üzemeltetniük. Ezzel érdemlik ki az iCON, azaz intelligent CONstruction nevet: az építőipar intelligens geodéziai műszerei.

A belépő szintű ún. GNSS netroverektől és manuális működtetésű mérőállomásoktól a felső kategóriát képviselő robotizált mérőállomásokig, az iCON eszközök minden, a digitális építőiparban felmerülő felmérési feladathoz szofisztikált, teljeskörűen integrált megoldást kínálnak. Bármelyikre is essen a választás, az iCON termékcsalád minden tagja az építőipari munkaterületeket jellemző kemény feltételekre lett tervezve, és a legkíméletlenebb használatot is kiállja.

iCON GPS

Többszörösen megtérülő befektetés, hisz az iCON antennák az egyszerű felmérési és kitűzési feladatok mellett, típustól függően gépvezérlési bázisállomásként, illetve a különböző munkagépek által létrehozott felületek megvalósulási ellenőrzést végző egységeként is használhatók.

iCON kontrollerek

Az iCON geodéziai műszerek kontrollerei szintén kifejezetten a terepi munkához lettek kialakítva, így nagyon strapabíróak, ugyanakkor kifejezetten könnyűsúlyúak. Emellett minden esetben egy teljesértékű ipari számítógépet kap kezébe annak tulajdonosa.

iCON mérőállomások

A világ vezető mérőállomás gyártójaként kiváló minőségű műszereket biztosítunk Neked, melyek az egyemberes mérési feladatok elvégzése mellett a gépvezérlés rendszerek támogatását is biztosítják.

iCON szoftverek

Az alábbiakban részletesen bemutatjuk iCON szoftvereinket. Az iCON Field terepi szoftverek univerzális kezelőfelületet biztosítanak építőipari kontrollereinken és mérőállomásainkon. Az iCON Office pedig az irodai szoftvercsomag, amely szerves részét képezi a komplett rendszernek.