iCON TERMÉKCSALÁD

Modern megoldások beltérre és kültérre is

Általános építőipari munkák, csőfektetés vagy akár gépvezérlési feladatok – a Leica építőipari eszközei kompromisszummentes megoldást kínálnak.

ÉPÍTŐIPARI ESZKÖZÖK

Forgólézerek

Legyen szó klasszikus szintezési munkákról, vízszintes, esetleg fix, egy vagy két irányú dőléssel rendelkező sík felületek létrehozásáról (pl. rézsűk, nagy kiterjedésű alapfelületek, stb.), vagy akár munkagépek magassági vezérléséről, minden feladatra van megfelelő forgólézer megoldásunk.

ÉPÍTŐIPARI ESZKÖZÖK

Földmunkagép jelfogók

A Leica MC200 Depthmaster ideális eszköz a kotrógépek magassági (relatív) vezérléséhez. Az LMR 360 pontos magassági információkat kínál minden vizuális gépvezérlési alkalmazáshoz.

ÉPÍTŐIPARI ESZKÖZÖK

Vonallézerek

Legyen szó a felső szintet képviselő többvonalas, bel- és kültéri alkalmazásra egyaránt alkalmas, távvezérelhető csúcskategóriás vonal- és pontlézereinkről vagy a költséghatékonyabb önszintező vörös vagy akár zöld lézersugarú eszközünkről, mindegyik vonallézer kivételes minőséget, pontosságot és hatékonyságot szállít felhasználójának.

ÉPÍTŐIPARI ESZKÖZÖK

Csőlézerek

Ha adott lejtéssel rendelkező, föld alatti vagy földfelszíni közmű-infrastruktúra építésre kerül sor, a Piper 100 és 200 csőlézerek kiváló társak, melyek segítségével a tervek által megkívánt meredekség értékek beállíthatók és nagy pontossággal tarthatók a teljes hatótávon.

ÉPÍTŐIPARI ESZKÖZÖK

Disto lézertávmérők

Izgalmas és egyedi funkcionalitást kínálnak a Leica lézertávmérő modelljei. A világelsőként bemutatott Disto távmérők manapság már olyan, a termelékenységet nagyban növelő tudással vannak felvértezve, mint például az ún. P2P (Point-to-Point) technológia, mely révén a távolból is nagy pontossággal határozható meg két pont távolsága, akár térben (pl. egy háztető nyeregvonala az utcán állva).