IPARÁGAK BEMUTATÁSA

Magasépítési megoldásaink

Izgalmas, szerteágazó terület a magasépítési szegmens, ahol további digitális megoldásokat kínálunk partnereink részére, igazodva a modern követelményekhez és trendekhez.

Csakúgy, mint a mélyépítésben, a magasépítési munkákban is remek szolgálatot tesznek az iCON GNSS és TPS megoldások. Manuális és robot mérőállomásaink segítségével a különböző klasszikus építésirányítási feladatokon túlmenően a ma már egyre inkább digitalizált épületszerelési és egyéb szakági munkák (mint például az ipari előkészítő fúrások irányítása/dokumentálása vagy épp az épületgépészeti elemek installálási munkái) is könnyen, gyorsan és teljeskörűen végezhetők el, magas minőségben – kitűzéstől egészen a jegyzőkönyvezésig.

Építőipari eszközeink a magasépítés kivitelezési munkálataiban pont olyan magabiztossággal állják meg helyüket, mint a mélyépítési ágazatban – legyen szó forgó- vagy vonallézereinkről, csőlézerekről, a digitális szintezőkről vagy lézeres távmérőkről.

A fotó-dokumentálás terén nincs párja a BLK3D mobil fotogrammetriai eszköznek – sem portfóliónkban, sem a nagyvilágban! Segítségével egyetlen digitális képről mérések tucatjai végezhetők el a digitális térben, kimagasló pontossággal. Mindezt nemcsak a helyszínen, de akár az irodánk vagy otthonunk kényelmében, bármikor – így egyetlen részlet sem maradhat ki.

Kérdésed van?

További információra van szükséged? Vedd fel a kapcsolatot velünk még ma, kollégáink részletes tájékoztatást adnak neked!

Tovább a kapcsolathoz

Iparágak

Digitális építőipari megoldásainkat a mélyépítési és magasépítési szegmensben egyaránt kínáljuk

Bővebben

Termékek

Precíz, megbízható méréstechnológiai műszerek, szoftverek és komplett rendszerek az építőiparban dolgozó ügyfeleink számára

Bővebben

Hírek

Aktuális híreink, blogbejegyzéseink a Leica és az építőipar világából

Bővebben