IPARÁGAK BEMUTATÁSA

Mélyépítési megoldásaink

Legyen szó közlekedési infrastruktúrákról (út, vasút, és műtárgyai), közművek építéséről, magasépítési projektek előkészítő/alapozó munkálatairól vagy épp bányászatról, de akár speciális építési projektekről, mint hidak, alagutak, repülőterek, gátak vagy épp kikötők építése, illetve azok kapcsolódó munkálatairól, minden területen állunk rendelkezésre professzionális megoldásainkkal.

Az egyes projektek alapozó munkálatainak számító területrendezés, a komplett földmunkák során az egyszerű sík vagy komplex háromdimenziós felületek létrehozása, továbbá az útépítési munkák során a különböző aszfalt vagy akár beton rétegek húzása mind-mind az építőgép vezérlés célterülete. Ezen hagyományosnak számító, az építőiparban gyakran előforduló munkákon túlmenően olyan speciális területekre is kínálunk gépvezérlési megoldásokat, mint például a különböző síparadicsomok, ahol ratrakok rendezik a pályákat.

A dedikáltan az építőipari munkákra fejlesztett geodéziai műszereink, azaz az iCON GNSS és TPS megoldások, csakúgy a gépvezérlési rendszerek szerves részei, mint az építésirányítás, megvalósulás nyomon követés/ellenőrzés és megvalósulás dokumentálás precíz eszközei.

Építőipari eszközeink a mélyépítés területén gyakorlatilag minden munkafázishoz hatékony és precíz megoldást nyújtanak felhasználójának. Az adott magasságot vagy síkfelületet kijelölő forgó- vagy vonallézereinktől kezdve, a közművek építésénél előszeretettel használt csőlézereken keresztül, a digitális szintezőkön át, egészen a méltán népszerű és széleskörben használt lézeres távmérőkig, minden építőipari műszerünk a hatékony és precíz munkavégzést támogatja.

A közműkutató eszközeink, mint a kézi kábelkutatók vagy a különböző talajradarok remek lehetőséget adnak mind az adott projekt előkészítő munkálatai, mind pedig a megvalósítás során arra, hogy ellenőrizzük, valamint dokumentáljuk a különböző szakágak szemmel nem látható (betemetett) közmű-hálózatának valós elhelyezkedését a munkaterületen. Ezzel azon túlmentően, hogy rengeteg időt és pénzt takaríthatunk meg, a munkaterület biztonságát soha nem látott szintre emelhetjük.

Kérdésed van?

További információra van szükséged? Vedd fel a kapcsolatot velünk még ma, kollégáink részletes tájékoztatást adnak neked!

Tovább a kapcsolathoz

Iparágak

Digitális építőipari megoldásainkat a mélyépítési és magasépítési szegmensben egyaránt kínáljuk

Bővebben

Termékek

Precíz, megbízható méréstechnológiai műszerek, szoftverek és komplett rendszerek az építőiparban dolgozó ügyfeleink számára

Bővebben

Hírek

Aktuális híreink, blogbejegyzéseink a Leica és az építőipar világából

Bővebben