3D KÉPALKOTÁS

Termékelőnyök

Semmilyen részlet nem marad ki a valós idejű, professzionális teljesítményű, képen végzett 3D méréssel.

  • A BLK3D egy páratlan okoseszköz, melynek használatával elfelejtheted a pótméréseket és annak minden nyűgjét. Teljesen egyedülálló szoftverezettségének és a két kalibrált, nagyfelbontású digitális kamerájának köszönhetően minden elkészített fotó egyben egy térmodell is, melyről akár milliméter pontosságú méretek vehetők le – bármilyen irányban, akár mélységében is. Mindez megtehető valós időben – azonnal, az elkészített fotóról – vagy utólag bármikor, ha újabb adatra lenne szükségünk.

  • Ha mindez nem lenne elegendő, a beépített, kamerás Disto® lézertávmérő is használható távolságméréseink elvégzéséhez. Az Androidos okoseszközön futó BLK3D Mobile applikáció lehetőséget ad továbbá, hogy lézeres méréseinkből komplett alaprajzokat készítsünk – mindezt akár automatikusan.

  • Beltéri felméréseink során az alaprajzokhoz belmagasságot is definiálhatunk, sőt, a nyílászárók helyét és méreteit is precízen felmérhetjük. A teljeskörű jegyzőkönyvezésnek köszönhetően a rendszer egy gombnyomással számítja a helyiségek alapterületét, térfogatát, nettó és bruttó falfelületeit is. Lézeres méréseink és a sztereó kamerával készített képeink pedig tetszőlegesen össze is kapcsolhatók – páratlan projektdokumentációt hozva ezzel létre.

BLK3D Kiegészítők

Ha még ez sem volna elég, a BLK3D kiegészíthető professzionális fotóállvánnyal és egyedi finom irányzó adatperrel is, mellyel a Disto® lézertávmérőknél már ismert P2P távoli, poláris felmérések válnak elérhetővé. A kiegészítőcsomagot használva egyetlen álláspontból mérhetünk fel komplett alaprajzokat vagy épülethomlokzatokat, de egyedi távolságokat is, bármely két pont között.

BLK3D 3D modellezés

A dedikált asztali applikációban további utólagos mérések végezhetők, jegyzőkönyvek és egyéb export állományok hozhatók létre, valamint extra moduljainak köszönhetően akár 3D CAD modellek is generálhatók, egyenesen a BLK3D-vel készített digitális fotókról. Emellett a szoftvercsomag lehetőséget ad a digitális, mérhető képek felhőbe való publikálására – megteremtve a limitációk nélküli kooperáció lehetőségét. Mindemellett a BIM munkafolyamatok is támogatottak a teljeskörű Autodesk BIM 360 integrációval.

További ismertetők

Adatlap letöltése [EN]

Kérdésed van?

További információra van szükséged? Vedd fel a kapcsolatot velünk még ma, kollégáink részletes tájékoztatást adnak neked!

Tovább a kapcsolathoz

Iparágak

Digitális építőipari megoldásainkat a mélyépítési és magasépítési szegmensben egyaránt kínáljuk

Bővebben

Termékek

Precíz, megbízható méréstechnológiai műszerek, szoftverek és komplett rendszerek az építőiparban dolgozó ügyfeleink számára

Bővebben

Hírek

Aktuális híreink, blogbejegyzéseink a Leica és az építőipar világából

Bővebben