iCON TERMÉKEK

Leica MC200 Depthmaster

A Leica MC200 Depthmaster ideális eszköz a kotrógépek magassági (relatív) vezérléséhez. Segítségével a kotrógép kanalának magassága mindig ismert lesz, így ehhez többé nem lesz szükséges elhagyni a kabint. Egyszerűen telepíthető, konfigurálható és bármilyen forgó lézerrel 18 kompatibilis. Minden szabványos kotrógépre vagy kotrórakodóra felszerelhető – ugyanazzal az érzékelővel még a szintezés is elvégezhető.

  • Állandó pontosságú szintvezérlés

  • Ultrafényes LED kijelzők (elöl, hátul)

  • 100 % vízállóság

Adatlap letöltése [EN]

Leica LMR 360

Az LMR 360 pontos magassági információkat kínál minden vizuális gépvezérlési alkalmazáshoz. A nagy, 360°-os érzékelőablak bármely forgó lézert bármilyen szögből érzékel. A beépített vertikális visszajelző figyeli a kanálszár dőlésszögét, jelezve, ha az függőleges, alul- vagy túlnyújtott. A függőleges helyzet egyenletes és pontos leolvasást biztosít, így pénzt takarít meg azáltal, hogy csökkenti a túlzott vagy elégtelen kitermelést.

  • Pontos magasság-kontroll

  • Beépített vertikális visszajelző

  • Vízálló

Adatlap letöltése [EN]

Kérdése van?

További információra van szüksége? Vegye fel a kapcsolatot velünk még ma, kollégáink részletes tájékoztatást adnak Önnek!

Tovább a kapcsolathoz

Iparágak

Digitális építőipari megoldásainkat a mélyépítési és magasépítési szegmensben egyaránt kínáljuk

Bővebben

Termékek

Precíz, megbízható méréstechnológiai műszerek, szoftverek és komplett rendszerek az építőiparban dolgozó ügyfeleink számára

Bővebben

Hírek

Aktuális híreink, blogbejegyzéseink a Leica és az építőipar világából

Bővebben