ÉPÍTŐIPARI ESZKÖZÖK

Termékelőnyök

Legyen szó klasszikus szintezési munkákról, vízszintes, esetleg fix, egy vagy két irányú dőléssel rendelkező sík felületek létrehozásáról (pl. rézsűk, nagy kiterjedésű alapfelületek, stb.), vagy akár munkagépek magassági vezérléséről, minden feladatra van megfelelő forgólézer megoldásunk.

Rugby 600-as széria – Rugby 610 és 620

Egyszerű szintezési feladatok – Ha csak vízszintes síkok meghatározása, magassági szintezés, esetleg egyszerű rézsűk kivitelezése az elvégzendő feladat, a Rugby 620 és 610 kínálja a legmagasabb ár-érték arányt. A 620-as forgólézer segítségével manuálisan beállított, egyirányú dőléssel rendelkező, kisebb kiterjedésű síkok (rézsűk, kisebb parkolók, gépkocsi felhajtók, stb.) kivitelezhetők nagy hatékonysággal, míg a 610-es egygombos vezérlése által a lehető legkönnyebben kivitelezhetők a sík-meghatározási feladatok – nem igényel semmilyen további kezelői beállítást.

Rugby 600-as széria – Rugby 640

Beltéri alkalmazási területhez és általános építőipari feladatokhoz a klasszikus vörös, valamint zöld lézerfénnyel is elérhető Rugby 640 a legjobb választás, mellyel a vízszintes, függőleges, illetve az akár egyirányban döntött referencia felület könnyedén meghatározható.

Rugby 600-as széria – Rugby 680

A Rugby 680 típus félautomata üzemet tesz lehetővé, míg a digitális kijelzőnek és dedikált nyomógomboknak köszönhetően könnyen konfigurálható a működés. A Smart Slope funkció által biztosított, hogy a munkaterület hőmérsékleti ingadozásai ne befolyásolhassák a pontosságot – a hőingás hatása folyamatosan, automatikusan kompenzálásra kerül. A Lítium-Ion akkumulátor technológia pedig lehetővé teszi az extra hosszú, akár 40 órás üzemidőt is, míg IP67 környezetállósági szintje teljes mértékben terepállóvá teszi.

Rugby CLA és CLH

A Rugby CLA és CLH modellek által lehetőség nyílik a forgólézerek projekthez konfigurálására, így csak azokat a funkciókat szükséges megvásárolni, melyek az adott feladat elvégzéséhez ténylegesen szükségesek. Ugyanakkor, ha a későbbiekben mégis többlet funkcionalitás válna szükségessé, ez sem jelent gondot: a CLA és CLH lézerek szoftveres úton, különböző licencek segítségével fejleszthető tovább.

Kiegészítő Megoldások

A Rod Eye lézerjel vevő, valamint az RS távvezérlő egységek növelik az üzemeltetés kényelmét, továbbá a leolvasási hibák csökkentése, és nagy hatótávolságból kiadható parancsok által a termelékenységet is.

További ismertetők

Kérdésed van?

További információra van szükséged? Vedd fel a kapcsolatot velünk még ma, kollégáink részletes tájékoztatást adnak neked!

Tovább a kapcsolathoz

Iparágak

Digitális építőipari megoldásainkat a mélyépítési és magasépítési szegmensben egyaránt kínáljuk

Bővebben

Termékek

Precíz, megbízható méréstechnológiai műszerek, szoftverek és komplett rendszerek az építőiparban dolgozó ügyfeleink számára

Bővebben

Hírek

Aktuális híreink, blogbejegyzéseink a Leica és az építőipar világából

Bővebben