iCON TERMÉKEK

Termékelőnyök

Az iCON geodéziai műszerek kontrollerei szintén kifejezetten a terepi munkához lettek kialakítva, így nagyon strapabíróak, ugyanakkor kifejezetten könnyűsúlyúak. Emellett minden esetben egy teljesértékű ipari számítógépet kap kezébe annak tulajdonosa, így a 7”-os érintő kijelzővel és Windows 10 operációs rendszerrel rendelkező tabletünket egyben számítógépként is használhatjuk – legyen szó email és egyéb kommunikációról, dokumentumok megtekintéséről, szerkesztéséről vagy akár adattárolásról és megosztásról, kint a terepen vagy az irodában.

  • Kétféle vezérlő közül is választhatunk: CC70, ha a költséghatékonyság fontos szempont, míg a CC80 által a legerősebb hardveres konfigurációt tudhatjuk magunkénak. Bármelyikről is legyen szó, a kompatibilitás az összes iCON SmartAntennával és mérőállomással adott, a csatlakozás teljesen kábelmentes, és az LRBT technológiának köszönhetően a nagy hatótávolság is biztosított.

  • Mindkét modell nagyfelbontású, vakuval ellátott beépített kamerákkal (valamint integrált mikrofonnal) bír, melyek mind a mérések teljeskörű dokumentálásához, mind a kollégákkal, ügyfelekkel való kapcsolattartáshoz nagyban hozzájárulnak. Terepi tabletekről lévén szó, a CC70 és CC80 kontrollerek multi-touch érintő kijelzője ún. eső és „kesztyűs” üzemmóddal is el van látva, aminek köszönhetően vizes környezetben és zord időjárás esetén is precízen tudnak funkcionálni.

További ismertetők

Adatlap letöltése [EN]

Kérdésed van?

További információra van szükséged? Vedd fel a kapcsolatot velünk még ma, kollégáink részletes tájékoztatást adnak neked!

Tovább a kapcsolathoz

Iparágak

Digitális építőipari megoldásainkat a mélyépítési és magasépítési szegmensben egyaránt kínáljuk

Bővebben

Termékek

Precíz, megbízható méréstechnológiai műszerek, szoftverek és komplett rendszerek az építőiparban dolgozó ügyfeleink számára

Bővebben

Hírek

Aktuális híreink, blogbejegyzéseink a Leica és az építőipar világából

Bővebben