KÖZMŰKUTATÓ ESZKÖZÖK

Nagy területek közműtérképezése

A Stream UP egy innovatív, többcsatornás, többfrekvenciás, dupla polarizált és könnyű GPR rendszer, amely kiterjedt területek közmű-térképezésére szolgál, és megkönnyíti a teljes folyamatot (adatgyűjtés előtt, közben és után).

A Stream UP nem igényel nagyméretű járműveket és különleges engedélyeket a közúti használathoz.

Termékjellemzők

A Stream UP egy olyan GPR rendszer, amely városi környezetben képes a forgalom lassítása nélkül működni (150 km/h-ig, 60 km/h javasolt felvételi sebességgel). A rendszer szállíthatóságát növelő kompaktságának köszönhetően akár a beszerzéshez használt járművön is szállítható.

Könnyen összeszerelhető közvetlenül a helyszínen, mindössze 2 emberre van szükség a szállításhoz és összeszereléshez, és csak egy emberre van szükség a működéshez. Az új GPR drámaian csökkenti a stresszt és ennek következtében a karbantartást, köszönhetően a talajjal való érintkezés teljes hiányának.

A Stream UP előnyei a következők

  • Könnyű szerkezet: a könnyebb szállítás érdekében;
  • Moduláris felépítés: továbbfejlesztett összeszerelési folyamathoz, legfeljebb 2 emberrel;
  • Kiváló adatminőség: az új eDAD -S vezérlőegységnek, a sűrű tömbantennáknak és a dinamikus halmozásnak köszönhetően az adatminőség még nagy sebesség mellett is kiváló;
  • A KRESZ által jóváhagyott: csak fel kell szállni és indulni, időveszteség és kísérő jármű nélkül;
  • Beágyazott ütközésgátló rendszerek: az innovatív felfüggesztett moduláris keret biztonságosabbá tétele érdekében;
  • Távoli radarvezérlés: nem okoz kényelmetlenséget a vezetés során; az egyetlen interfész az uMap , az új adatgyűjtő szoftver a korlátlan adatméret-kezeléshez
  • Csatlakozás Pegasushoz:Two Ultimate: a radaradatok a pontfelhővel szinkronizáltak a két rendszer közötti gyors és egyszerű kapcsolatnak köszönhetően.

Könnyen összeszerelhető

A logisztikát megkönnyíti a könnyű összeszerelés és szállítás. A rendszer sebességkorlátozás nélkül, használatra készen áthelyezhető a felmérés helyszínére. Csak 2 ember szükséges az összeszereléshez és egy ember a szállításhoz és az üzembe helyezéshez!

Rugalmasság az adatgyűjtés során

A Stream UP most kompaktabb, mint valaha, megtartva az IDS GeoRadar kettős polarizált antenna koncepcióját. Az innovatív felfüggesztett moduláris keret biztonságosabb, mint valaha, köszönhetően a vázszerkezetnek és a beágyazott ütközésgátló rendszernek. Ezenkívül az uMap , a vadonatúj felvételezési szoftver lehetővé teszi a rendszer távoli vezérlését minden eddiginél egyszerűbben anélkül, hogy fizikai kapcsolat lenne a jármű és a Stream UP között.

Brossúra letöltése [EN]

Innovatív az adatfeldolgozásban

Az IQMaps segítségével a nyers adatoktól a georeferált modellig a feldolgozási idő több mint 4-szeresére csökkent (a valós idejű feldolgozásnak köszönhetően). A magával ragadó valóság az utófeldolgozási szakaszban lehetővé teszi, hogy felfedezzen egy óriási változást az adatvizualizációs sebesség, a használhatóság és az adatelemzés terén!

Integráció a Pegasus: Two Ultimate programmal

Pegasus: Két Ultimate és Stream UP rendszer könnyen kombinálható, hogy szinkronizált adatgyűjtést biztosítson a földi áthatoló radarról, a LiDAR-ról és a kameraintelligenciáról, akár 60 km/h gyűjtési sebességgel. Ez az integrált megoldás lehetővé teszi a föld feletti és föld alatti térinformatikai eszközök pontos rekonstrukcióját.

APS | Pontos helymeghatározó rendszer

Minden az egyben precíz pozicionálási megoldás. Az APS a prémium helymeghatározó modul, amely a NovAtel GNSS+INS technológiáját fejlett pályaalgoritmusokkal kombinálja , hogy a legpontosabb radarinformációkat kapja gyenge vagy semmilyen műholdlefedettség esetén, a városi kanyonoktól a fákkal szegélyezett utakon át az alagutakig és aluljárókig. Az APS kulcsrakész, pontos helymeghatározó megoldás, amely minimalizálja az adatgyűjtési és -kinyerési folyamat idő- és költségét. Az APS kevesebb, mint tíz perc alatt, mechanikai változtatások nélkül felszerelhető a Stream UP központi keretére. A beállítási, diagnosztikai és feldolgozási pályaadatok könnyen kezelhetők az uMap és az IQ Maps segítségével.

Térképezze fel az objektumokat: az APS egyetlen helymeghatározó modul használatával mindenféle környezetet lefed.

Kérdésed van?

További információra van szükséged? Vedd fel a kapcsolatot velünk még ma, kollégáink részletes tájékoztatást adnak neked!

Tovább a kapcsolathoz

Iparágak

Digitális építőipari megoldásainkat a mélyépítési és magasépítési szegmensben egyaránt kínáljuk

Bővebben

Termékek

Precíz, megbízható méréstechnológiai műszerek, szoftverek és komplett rendszerek az építőiparban dolgozó ügyfeleink számára

Bővebben

Hírek

Aktuális híreink, blogbejegyzéseink a Leica és az építőipar világából

Bővebben