MACHINE CONTROL

Termékelőnyök

A Leica PowerBlade szkréperrendszer egy automatizált földmunkagép-rendszer építőipari és mezőgazdasági vontatók számára. A rendszer alapvetően mezőgazdasági talajszintezéshez lett kifejlesztve, és többféle eszközzel is kompatibilis, mint például dózerek, szkréperládák vagy mezőgazdasági vontatók.

  • A különféle hidraulikus vezérlési opcióknak köszönhetően a kézi vezérlésen túlmenően automatikus szintvezérlés is elérhető. Ezenkívül további intelligens funkciókkal is rendelkezik, mint a felmérés, automatikus átlagolás vagy az emelő funkció. Az integrált megoldásoknak köszönhetően a szkréper-vezérléssel akár 2,5 mm-es pontosság érhető el (finom simítási munkákhoz), ugyanakkor az előre programozott beállítások által kisebb pontossági szint is választható, ha durva földmunkáról van szó.

  • A rendszer minden eleme kiemelkedően robosztus, minden elképzelhető környezeti viszonynak ellenáll. Az elektronikus árbóc masszív, rezgéselnyelő rendszerének köszönhetően pedig a vibráció sem jelenthet gondot.

MCP80 panel

Az MC1 könnyen áttekinthető felülete az MCP80 panel 8”-os érintő-kijelzőjén kel életre, arra lett optimalizálva. Az egység szintén minden géptípussal kompatibilis. Ennek köszönhetően még (költség)hatékonyabban tudjuk menedzselni flottánkat, tekintve, hogy igény szerint a panel – szerszám nélkül – könnyedén, kábelmentesen mozgatható egyik gépről a másikra. Annál is inkább, hisz az MCP80 panel a legkeményebb igénybevételekre lett tervezve és ellenáll a munkaterületekre jellemző mindennemű por, víz és hőmérsékleti behatásoknak is.

A Leica ezzel az integrált hardver és szoftver kombinációval soha nem látott termelékenységet kínál felhasználóinak.

ADATLAP letöltése: Leica MCP80 [EN]

További ismertetők

Brossúra letöltése – Intelligens Megoldások [HU]
Brossúra letöltése [EN]

Kérdésed van?

További információra van szükséged? Vedd fel a kapcsolatot velünk még ma, kollégáink részletes tájékoztatást adnak neked!

Tovább a kapcsolathoz

Iparágak

Digitális építőipari megoldásainkat a mélyépítési és magasépítési szegmensben egyaránt kínáljuk

Bővebben

Termékek

Precíz, megbízható méréstechnológiai műszerek, szoftverek és komplett rendszerek az építőiparban dolgozó ügyfeleink számára

Bővebben

Hírek

Aktuális híreink, blogbejegyzéseink a Leica és az építőipar világából

Bővebben