MACHINE CONTROL

Termékelőnyök

Az egyre növekvő minőségi követelményeknek való megfelelésben nagy segítséget nyújt az iCON Compaction rendszer.

  • Az úthengerre szerelt GNSS antenna segítségével a rendszer folyamatosan monitorozza a munkagép sebességét, a szintet és az áthaladások számát, miközben a mért adatokat naplózza és kijelzi a kezelő számára.

  • A tömörítés sebessége és az áthaladások száma a tömörítési munka fontos paraméterei, melyek betartását a vezérlés vizuális jelzésekkel segíti elő. A rendszer segítségével kiküszöbölhető az alul- és túltömörítés – ezzel időt, energiát, üzemanyagot, másszóval plusz utómunkát és költséget megtakarítva.

MCP80 panel

Az MC1 könnyen áttekinthető felülete az MCP80 panel 8”-os érintő-kijelzőjén kel életre, arra lett optimalizálva. Az egység szintén minden géptípussal kompatibilis. Ennek köszönhetően még (költség)hatékonyabban tudjuk menedzselni flottánkat, tekintve, hogy igény szerint a panel – szerszám nélkül – könnyedén, kábelmentesen mozgatható egyik gépről a másikra. Annál is inkább, hisz az MCP80 panel a legkeményebb igénybevételekre lett tervezve és ellenáll a munkaterületekre jellemző mindennemű por, víz és hőmérsékleti behatásoknak is.

A Leica ezzel az integrált hardver és szoftver kombinációval soha nem látott termelékenységet kínál felhasználóinak.

ADATLAP letöltése: Leica MCP80 [EN]

További ismertetők

Brossúra letöltése [EN]
Általános Brossúra letöltése [HU]

Kérdésed van?

További információra van szükséged? Vedd fel a kapcsolatot velünk még ma, kollégáink részletes tájékoztatást adnak neked!

Tovább a kapcsolathoz

Iparágak

Digitális építőipari megoldásainkat a mélyépítési és magasépítési szegmensben egyaránt kínáljuk

Bővebben

Termékek

Precíz, megbízható méréstechnológiai műszerek, szoftverek és komplett rendszerek az építőiparban dolgozó ügyfeleink számára

Bővebben

Hírek

Aktuális híreink, blogbejegyzéseink a Leica és az építőipar világából

Bővebben