MACHINE CONTROL

Termékelőnyök

Az MC1 platform szerves részeként a Leica iCON Pave precíz és flexibilis megoldást kínál az aszfaltterítési, CKT beépítési és marási munkákhoz egyaránt. A 3D technológia rugalmasságának köszönhetően karók és zsinórok nélkül tud precízen dolgozni, 3D tervek alapján – a zászlózás minden hátrányának kiküszöbölésével. Legyen szó aszfalt-, beton- vagy csúszózsalus finisherről vagy aszfalmaróról, a rendszer képes a magasság és dőlés kontrollálására, illetve géptípustól függően a padszélesség és a kormányzás vezérlésére is.

  • Marógépek esetén az MC1 rendszer egyaránt támogatja a hagyományos profilmarási eljárás vezérlését (mely során magasságilag kontrolláljuk a hidraulikát), illetve az ún. differenciális marást is, amikor a tervezett és meglévő felületek folyamatos összevetéssel, illetve precíz helymeghatározással a marandó érték minden pontban dinamikusan kerül meghatározásra és ezáltal kivitelezésre. Utóbbi módszerrel az elvégzendő munka optimalizálható, így csak a minimálisan szükséges anyag lesz lemarva, ezzel időt, energiát és költséget megtakarítva.

  • A finisherre és maróra telepített megoldásaink az igények és megoldandó feladatok függvényében lehetnek mérőállomások által vagy műholdas helymeghatározással is vezérelve, sőt, ezek kombinációja is elérhető.

MCP80 panel

Az MC1 könnyen áttekinthető felülete az MCP80 panel 8”-os érintő-kijelzőjén kel életre, arra lett optimalizálva. Az egység szintén minden géptípussal kompatibilis. Ennek köszönhetően még (költség)hatékonyabban tudjuk menedzselni flottánkat, tekintve, hogy igény szerint a panel – szerszám nélkül – könnyedén, kábelmentesen mozgatható egyik gépről a másikra. Annál is inkább, hisz az MCP80 panel a legkeményebb igénybevételekre lett tervezve és ellenáll a munkaterületekre jellemző mindennemű por, víz és hőmérsékleti behatásoknak is.

A Leica ezzel az integrált hardver és szoftver kombinációval soha nem látott termelékenységet kínál felhasználóinak.

ADATLAP letöltése: Leica MCP80 [EN]

További ismertetők

Kérdésed van?

További információra van szükséged? Vedd fel a kapcsolatot velünk még ma, kollégáink részletes tájékoztatást adnak neked!

Tovább a kapcsolathoz

Iparágak

Digitális építőipari megoldásainkat a mélyépítési és magasépítési szegmensben egyaránt kínáljuk

Bővebben

Termékek

Precíz, megbízható méréstechnológiai műszerek, szoftverek és komplett rendszerek az építőiparban dolgozó ügyfeleink számára

Bővebben

Hírek

Aktuális híreink, blogbejegyzéseink a Leica és az építőipar világából

Bővebben