MACHINE CONTROL

Termékelőnyök

Megoldás különböző fúró és cölöpöző gépekhez. A rendszer precizitását GNSS technológia garantálja. Használatával ugyanaz a munka gyakorlatilag kitűzések nélkül, sokkal gyorsabban és precízebben végezhető el, mint a hagyományos módszerekkel.

  • A gép fülkéjében elhelyezett kijelző (MCP80 panel) folyamatos visszajelzést ad a gép pozíciójáról és megmutatja a kezelő számára a fúrások pontos helyét, dőlését és irányát.

  • Dolgozhatunk egy előre létrehozott koordináta lista alapján, de akár a terepen is definiálhatjuk a furatok helyét. Lehetőség van az elvégzett munka naplózására és munkagép helyzetének online követésére is.

MCP80 panel

Az MC1 könnyen áttekinthető felülete az MCP80 panel 8”-os érintő-kijelzőjén kel életre, arra lett optimalizálva. Az egység szintén minden géptípussal kompatibilis. Ennek köszönhetően még (költség)hatékonyabban tudjuk menedzselni flottánkat, tekintve, hogy igény szerint a panel – szerszám nélkül – könnyedén, kábelmentesen mozgatható egyik gépről a másikra. Annál is inkább, hisz az MCP80 panel a legkeményebb igénybevételekre lett tervezve és ellenáll a munkaterületekre jellemző mindennemű por, víz és hőmérsékleti behatásoknak is.

A Leica ezzel az integrált hardver és szoftver kombinációval soha nem látott termelékenységet kínál felhasználóinak.

ADATLAP letöltése: Leica MCP80 [EN]

További ismertetők

Brossúra letöltése – Intelligens Megoldások [HU]

Kérdésed van?

További információra van szükséged? Vedd fel a kapcsolatot velünk még ma, kollégáink részletes tájékoztatást adnak neked!

Tovább a kapcsolathoz

Iparágak

Digitális építőipari megoldásainkat a mélyépítési és magasépítési szegmensben egyaránt kínáljuk

Bővebben

Termékek

Precíz, megbízható méréstechnológiai műszerek, szoftverek és komplett rendszerek az építőiparban dolgozó ügyfeleink számára

Bővebben

Hírek

Aktuális híreink, blogbejegyzéseink a Leica és az építőipar világából

Bővebben