MACHINE CONTROL

Termékelőnyök

A ConX egy olyan forradalmi felület, mely ún. felhő struktúrában teszi lehetővé a tervadatok (3D modellek) megosztását, illetve szinkronizálását az irodai számítógép, valamint a munkaterületen dolgozó vezérelt gépek (MCP80) panelei vagy akár egyéb Leica eszközök (pl. iCON tablet) között. Ezáltal biztosított, hogy mindenki ugyanazon, legfrissebb adatokkal dolgozzon – megelőzve a költséges hibákat.

  • A dedikált, web-alapú felhasználói felület lehetőséget ad az egyes munkagépek nyomon követésére és különböző adatok vizuális megjelenítésére (flotta listázás, térképi megjelenítés, valós idejű állapot, eltöltött munkaórák, stb.), ezzel együtt a projektek előrehaladásának monitorozására, analizálására is (projektmenedzsment). Fontos előny továbbá, hogy a ConX segítségével távoli elérés, így professzionális terméktámogatás is rendelkezésre áll – kinn a terepen.

  • Az EarthMover kiegészítő modul segítségével pedig a földmunkagépek által kitermelt/megmozgatott földmennyiségeket is pontosan számon lehet tartani (pl. kubatúrák kalkulálása, töltés/bevágás számítás, 3D projekt nyomon követés, stb.).

MCP80 panel

Az MC1 könnyen áttekinthető felülete az MCP80 panel 8”-os érintő-kijelzőjén kel életre, arra lett optimalizálva. Az egység szintén minden géptípussal kompatibilis. Ennek köszönhetően még (költség)hatékonyabban tudjuk menedzselni flottánkat, tekintve, hogy igény szerint a panel – szerszám nélkül – könnyedén, kábelmentesen mozgatható egyik gépről a másikra. Annál is inkább, hisz az MCP80 panel a legkeményebb igénybevételekre lett tervezve és ellenáll a munkaterületekre jellemző mindennemű por, víz és hőmérsékleti behatásoknak is.

A Leica ezzel az integrált hardver és szoftver kombinációval soha nem látott termelékenységet kínál felhasználóinak.

ADATLAP letöltése: Leica MCP80 [EN]

További ismertetők

Brossúra letöltése ConX MCH100 [EN]
Brossúra letöltése ConX EarthMover [EN]
Általános Bemutató Brossúra [HU]

Kérdésed van?

További információra van szükséged? Vedd fel a kapcsolatot velünk még ma, kollégáink részletes tájékoztatást adnak neked!

Tovább a kapcsolathoz

Iparágak

Digitális építőipari megoldásainkat a mélyépítési és magasépítési szegmensben egyaránt kínáljuk

Bővebben

Termékek

Precíz, megbízható méréstechnológiai műszerek, szoftverek és komplett rendszerek az építőiparban dolgozó ügyfeleink számára

Bővebben

Hírek

Aktuális híreink, blogbejegyzéseink a Leica és az építőipar világából

Bővebben