MACHINE CONTROL

Termékelőnyök

A Leica iCON Alpine hómenedzsment rendszerének köszönhetően a kezelt hóréteg vastagsága mindig, valós időben ismert, lehetővé téve a hatékony hókezelést és az azonnali reakciót az aktuális viszonyokra.

  • A pályák előkészítéséhez felhasznált víz és energiamennyiség csökkentésén keresztül biztosított a rendkívüli költséghatékonyság, de ami napjainkban ennél is fontosabb; az ökológiai lábnyom is minimálisra csökken. Használatával továbbá elkerülhető a hó alatt elhelyezkedő rejtett műtárgyakkal való ütközés, ami az előbbieken túlmenően a biztonságos üzemelést is garantálja.

  • A komplex szoftverkörnyezetben az összes gépkezelő számára valós időben rendelkezésre állnak a kezelt sípálya-rendszer hómagasság adatai, mely adatok tovább hasznosíthatók részletes elemzésekre is.

MCP80 panel

Az MC1 könnyen áttekinthető felülete az MCP80 panel 8”-os érintő-kijelzőjén kel életre, arra lett optimalizálva. Az egység szintén minden géptípussal kompatibilis. Ennek köszönhetően még (költség)hatékonyabban tudjuk menedzselni flottánkat, tekintve, hogy igény szerint a panel – szerszám nélkül – könnyedén, kábelmentesen mozgatható egyik gépről a másikra. Annál is inkább, hisz az MCP80 panel a legkeményebb igénybevételekre lett tervezve és ellenáll a munkaterületekre jellemző mindennemű por, víz és hőmérsékleti behatásoknak is.

A Leica ezzel az integrált hardver és szoftver kombinációval soha nem látott termelékenységet kínál felhasználóinak.

ADATLAP letöltése: Leica MCP80 [EN]

További ismertetők

Brossúra letöltése [EN]
Általános Brossúra letöltése [EN]

Kérdésed van?

További információra van szükséged? Vedd fel a kapcsolatot velünk még ma, kollégáink részletes tájékoztatást adnak neked!

Tovább a kapcsolathoz

Iparágak

Digitális építőipari megoldásainkat a mélyépítési és magasépítési szegmensben egyaránt kínáljuk

Bővebben

Termékek

Precíz, megbízható méréstechnológiai műszerek, szoftverek és komplett rendszerek az építőiparban dolgozó ügyfeleink számára

Bővebben

Hírek

Aktuális híreink, blogbejegyzéseink a Leica és az építőipar világából

Bővebben