iCON TERMÉKEK

Termékelőnyök

Többszörösen megtérülő befektetés, hisz az iCON antennák az egyszerű felmérési és kitűzési feladatok mellett, típustól függően gépvezérlési bázisállomásként, illetve a különböző munkagépek által létrehozott felületek megvalósulási ellenőrzést végző egységeként is használhatók. És ez még nem minden! Köszönhetően a dedikáltan az építőipari feladatokra optimalizált fedélzeti szoftvereknek, az iCON GNSS rendszerekkel komplex feladatok is játszi könnyedséggel oldhatók meg. Ilyenek például a

  • háromdimenziós rácshálók létrehozása, használata vonatkoztatási alapként,

  • kubatúrák számítása, azok összevetése, jegyzőkönyvezése,

  • töltések, bevágások, rézsűk létrehozása, azok átültetése a valós munkaterületre.

iCG70

A kompromisszummentes választás. Az iCG70 SmartAntenna széles típusválasztékának köszönhetően minden igényt képes lefedni, legyen szó akár önálló bázisállomásról vagy botra telepített rover kiépítésről, esetleg autóra szerelt kialakításról.

Az egyedülálló, kalibrálásmentes dőlésérzékelő opció által a felmérési és kitűzési munkák még egyszerűbbé válnak és mind kevesebb limitációval lesznek terheltek: nem kell többé fél szemmel a szelencés libellát figyelni, a rendszer folyamatosan méri a jelrúd dőlését, amivel a tárolt értékeket precízen korrigálja. Ezzel elérhetővé válnak az eddig nem hozzáférhető mérési pontok is. Mivel a kompenzációt az ún. inerciális mérőegység (IMU) értékei adják, a mágneses interferenciák sem befolyásolják a teljesítményt. Kevesebb hibalehetőség, gyorsabb munkavégzés.

Adatlap letöltése [EN]

iCG60

A piacon egyedülálló megoldásként az iCG60 antenna saját kijelzővel is rendelkezik, így a bázis konfigurálásához nincs szükség további külső eszközökre vagy épp földmérő jelenlétére. Sokoldalúságát igazolja, hogy nem csak önálló (gépvezérlési) bázisállomásként, de botra telepített roverként vagy autóra szerelt kialakításban is használható. Továbbá a precíz műholdas mérésekhez elengedhetetlen korrekciós adatokat rádión és internet-alapú csatornán egyaránt képes sugározni (bázisállomásként) és venni (roverként).

Adatlap letöltése [EN]

iCG30

Igazán költséghatékony megoldást jelent az iCG30 netrover, melynek segítségével szintén geodéziai pontosságú mérések hajthatók végre, interneten vett korrekciók által. Mivel az iCG30 esetén is az iCON Field terepi szoftverezettség áll rendelkezésre, a megoldható feladatok körében nem kell kompromisszumokat kötnünk. Ahogyan erre a terepállóság és jövőbiztosság terén sincs szükség – mégis kivételesen kompakt és könnyű eszköz áll rendelkezésünkre. Köszönhetően ugyanakkor a rendszerszemléletnek, a belépő szintet képviselő iCG30 SmartAntenna bármikor cserélhető nagyobb tudású társaira, ha projektjeink úgy kívánják – mindezt a rendszer bármely egyéb elemének érintése nélkül.

Adatlap letöltése [EN]

iCG80

Az iCON GPS 80 GNSS vevő kifejezetten a precíz műholdas helymeghatározást használó munkagépekhez lett kifejlesztve, mely egy vagy két, szintén a munkagépre rögzített ún. passzív antennával, valamint az iCG60 bázisállomással kombinálva kiemelkedő pontosságú és gyorsaságú pozícionálást biztosít a háromdimenziós gépvezérléshez.

Beépített kijelzőjének, valamint dedikált funkciógombjainak köszönhetően nincs szükség külső kontrollerre; külön vezérlő nélkül is minden információ nyomon követhető a saját kijelzőn, valamint a rendszer teljeskörűen konfigurálható. A CAN-busz protokoll támogatásának köszönhetően az iCG80 vevő közvetlenül a munkagépek szabványos kommunikációs rendszerébe kapcsolható, megteremtve így a teljes kompatibilitást. Az eszköz úgy lett megtervezve, hogy minden gépre könnyen telepíthető legyen, és kiállja az ezzel járó extrém terheléseket.

Adatlap letöltése [EN]

További ismertetők

Kérdésed van?

További információra van szükséged? Vedd fel a kapcsolatot velünk még ma, kollégáink részletes tájékoztatást adnak neked!

Tovább a kapcsolathoz

Iparágak

Digitális építőipari megoldásainkat a mélyépítési és magasépítési szegmensben egyaránt kínáljuk

Bővebben

Termékek

Precíz, megbízható méréstechnológiai műszerek, szoftverek és komplett rendszerek az építőiparban dolgozó ügyfeleink számára

Bővebben

Hírek

Aktuális híreink, blogbejegyzéseink a Leica és az építőipar világából

Bővebben