ÉPÍTŐIPARI ESZKÖZÖK

Termékelőnyök

Izgalmas és egyedi funkcionalitást kínálnak a Leica lézertávmérő modelljei. A világelsőként bemutatott Disto távmérők manapság már olyan, a termelékenységet nagyban növelő tudással vannak felvértezve, mint például az ún. P2P (Point-to-Point) technológia, mely révén a távolból is nagy pontossággal határozható meg két pont távolsága, akár térben (pl. egy háztető nyeregvonala az utcán állva).

  • Ezt, és általában a kültéren (vagy akár beltéren) történő precíz irányzást teszi lehetővé az egyes típusokban elérhető, a távmérő mellé beépített digitális kamera, kombinálva a nagyméretű, színes érintő kijelzővel. Az opcionálisan elérhető, paránycsavarokkal rendelkező adapterrel és professzionális állvánnyal kiegészítve, a precizitás a maximálisra növelhető.

  • Mindez kombinálva a CAD formátumú adatkimenettel, valamint az okoseszközökre elérhető külső applikációkkal, és a professzionális kiegészítőkkel, a rendszer teljeskörű munkafolyamatot kínál felhasználójának.

További ismertetők

Kérdésed van?

További információra van szükséged? Vedd fel a kapcsolatot velünk még ma, kollégáink részletes tájékoztatást adnak neked!

Tovább a kapcsolathoz

Iparágak

Digitális építőipari megoldásainkat a mélyépítési és magasépítési szegmensben egyaránt kínáljuk

Bővebben

Termékek

Precíz, megbízható méréstechnológiai műszerek, szoftverek és komplett rendszerek az építőiparban dolgozó ügyfeleink számára

Bővebben

Hírek

Aktuális híreink, blogbejegyzéseink a Leica és az építőipar világából

Bővebben