iCON TERMÉKEK

Termékelőnyök

A világ vezető mérőállomás gyártójaként kiváló minőségű műszereket biztosítunk Neked, melyek az egyemberes mérési feladatok elvégzése mellett a gépvezérlés rendszerek támogatását is biztosítják.

  • Automata iCON Robot műszereink a lehető legnagyobb hatékonyságot garantálják az építőipari szegmensben. Használatával nincs szükség két főből álló mérőpárosra a felmérési feladatok elvégzéséhez. Minden munka kényelmesen, precízen és gyorsan elvégezhető egyetlen operátor által. Mindez akár az iCON GPS rendszerrel kombinálva, köszönhetően az univerzális terepi kontrollereknek és kezelőszoftvereknek.

iCR80

Az iCR80 modell az egyedi PowerSearch prizmakeresési technológia, a mozgás közbeni zárolást lehetővé tevő Dynamic Lock opció, az ATRplus intelligens prizmakövetési automatizmus, az akár 1” szögmérési pontosság és 1000 méterig elmérő lézertávmérő, a dedikált 5” színes érintő kijelzős tasztatúra és a műszeren is futó iCON terepi szoftver kombinációjával a lehető leggyorsabb, legpontosabb, és legnagyobb hatótávolságú méréseket teszi lehetővé. További előnye, hogy gépvezérlésre is alkalmas, valamint a vezérelt munkagépek időszakos kalibrációi is könnyedén végezhetők általa.

Adatlap letöltése [EN]

iCR70

Ha egyemberes felmérés és kitűzés, akkor iCR70! Az iCON Robot 70-es modell kifejezetten a távvezérelt alkalmazásokra lett megalkotva; 4-gombos tasztatúráján az alapbeállítások könnyedén elvégezhetők, majd minden további munkafolyamat a terepi tableten végezhető – nincs szükség segítő személyzetre a mérőállomásunk mellett. Az integrált SpeedSearch funkciónak köszönhetően magabiztosan találja meg a mérendő prizmát, melyet az ATR technológia révén folyamatosan követni is képes.

Adatlap letöltése [EN]

Manuális iCON Builder mérőállomásaink igazán költséghatékony választások, ha klasszikus felmérésekről van szó. Nagyméretű, színes érintő kijelzőjüknek köszönhetően ezek a műszerek igazán hatékony, teljes mértékben digitalizált munkafolyamatokat tesznek lehetővé. Szoftverezettségüknek köszönhetően pedig speciális feladatokat is könnyedén oldanak meg – legyen az CAD tervrajzok, esetleg BIM modellek, objektumok teljeskörű kitűzése vagy éppen terepi térfogatszámítás.

iCB70

Legyen szó prizmára történő mérésekről vagy bármely egyéb felületen, az integrált lézertávmérővel végzett kitűzésekről, az iCB70 típus kiválóan megállja a helyét. A beépített mobilinternet modemnek, illetve WIFI kapcsolatnak köszönhetően folyamatosan, valós időben, távolról is kapcsolatban lehetünk műszerünkkel. Nem jelenthet így gondot az alaptervek módosulása sem, az mindig naprakészen tartható – biztosítva a pontos, igények szerinti munkavégzést.

Adatlap letöltése [EN]

iCB50

Az iCB50 modellt kifejezetten a prizma nélküli, lézeres mérésekre és kitűzési munkákra fejlesztették. Alapszintű funkcionalitásával és fedélzeti szoftverezettségével a legköltséghatékonyabb megoldást nyújtja a digitális építőipari munkavégzésre való áttéréshez – biztosítva ezzel a munkatempó, a pontosság és megbízhatóság, így a termelékenység nagymértékű növekedését. Egyszerűségének köszönhetően nincs szükség szakképzett kezelő személyzetre – felhasználóbarát felületén keresztül a működtetés könnyedén, gyorsan elsajátítható.

Adatlap letöltése [EN]

További ismertetők

Kérdésed van?

További információra van szükséged? Vedd fel a kapcsolatot velünk még ma, kollégáink részletes tájékoztatást adnak neked!

Tovább a kapcsolathoz

Iparágak

Digitális építőipari megoldásainkat a mélyépítési és magasépítési szegmensben egyaránt kínáljuk

Bővebben

Termékek

Precíz, megbízható méréstechnológiai műszerek, szoftverek és komplett rendszerek az építőiparban dolgozó ügyfeleink számára

Bővebben

Hírek

Aktuális híreink, blogbejegyzéseink a Leica és az építőipar világából

Bővebben