MACHINE CONTROL

Termékelőnyök

A Leica MC1 egy olyan univerzális platform, amely az összes gépvezérlő megoldásunkat és kapcsolódó funkciót magába foglalja, amely digitalizálja az építési feladatokat, és összekapcsolja a projektek minden résztvevőjét.

  • Az egységes szoftver-felületnek köszönhetően nem jelent semmilyen nehézséget, ha flottánk különböző géptípusokból (kotró, dózer, gréder, stb.), és/vagy -márkából tevődik össze; a kollégáknak mindössze egyetlen, intuitív, felhasználóbarát rendszert szükséges használni, bármely géppel is dolgozzanak.

  • A rendszer automatikusan kalkulálja az adott gép kanalának, vágó- vagy tolóélének helyzetét, melyet folyamatosan összevet az aktuális 3D terepmodellel. A számított különbségek alapján valósítható meg a vezérlés – történjen az indikáció formájában vagy (fél)automata hidraulika működtetéssel. Ezzel pedig a lehető leggyorsabb és legpontosabb munkavégzés válik lehetővé.

MCP80 panel

Az MC1 könnyen áttekinthető felülete az MCP80 panel 8”-os érintő-kijelzőjén kel életre, arra lett optimalizálva. Az egység szintén minden géptípussal kompatibilis. Ennek köszönhetően még (költség)hatékonyabban tudjuk menedzselni flottánkat, tekintve, hogy igény szerint a panel – szerszám nélkül – könnyedén, kábelmentesen mozgatható egyik gépről a másikra. Annál is inkább, hisz az MCP80 panel a legkeményebb igénybevételekre lett tervezve és ellenáll a munkaterületekre jellemző mindennemű por, víz és hőmérsékleti behatásoknak is.

A Leica ezzel az integrált hardver és szoftver kombinációval soha nem látott termelékenységet kínál felhasználóinak.

ADATLAP letöltése: Leica MCP80 [EN]

További ismertetők

Adatlap – MCP80 [EN]
Adatlap MDS20 [EN]
Általános Bemutató Brossúra [HU]

Kérdésed van?

További információra van szükséged? Vedd fel a kapcsolatot velünk még ma, kollégáink részletes tájékoztatást adnak neked!

Tovább a kapcsolathoz

Iparágak

Digitális építőipari megoldásainkat a mélyépítési és magasépítési szegmensben egyaránt kínáljuk

Bővebben

Termékek

Precíz, megbízható méréstechnológiai műszerek, szoftverek és komplett rendszerek az építőiparban dolgozó ügyfeleink számára

Bővebben

Hírek

Aktuális híreink, blogbejegyzéseink a Leica és az építőipar világából

Bővebben