Az iCON platform új, kompakt kotró rendszere

Leica iCON Excavator

A Leica Geosystems mindig is arra törekedett, hogy a legújabb technológiájú hardvert és szoftvert kínálja felhasználói számára, ügyelve arra, hogy a naprakész megoldások egyszerű használatot és kényelmet biztosítsanak mindennapi helyszíni munkájukhoz. Ezen szemléletünk egyik kézzelfogható eredményeként büszkén mutatjuk be az új Leica iCON Site Excavator kotrómegoldást, mely az építőiparra összpontosító iCON gépvezérlési portfóliónk legújabb tagja.

Ónodi Viktor | +36 70 947 3329
Vedd fel velünk a kapcsolatot

A Leica iCON Site Excavator kotrómegoldás célja a kompakt kotrógépek termelékenységének és hatékonyságának növelése azáltal, hogy elérhetővé teszi azon gépvezérlési funkciókat, melyek eddig csak az önálló, komplex gépvezérlési rendszerrel (Leica MC1) felszerelt nagyobb gépeken voltak hozzáférhetők. A Leica iCON kotró alkalmazás a már jól ismert és kiemelkedően felhasználóbarát iCON Site terepi szoftveren alapul, ami nagyon egyszerűvé teszi a technológia bevezetését.

Ez a megközelítés azt a további előnyt is magában hordozza, hogy az iCON Site további applikációi és funkciói (pl. kitűzés, térfogatszámítás, jegyzőkönyvezés) egyetlen, közös platformon kombinálhatók. A felhasználók és a vállalkozások egyaránt profitálhatnak az iCON eszközök sokoldalúságából, amely lehetővé teszi a gépen és azon kívüli alkalmazást is: a kisgép-kezelők minden eddiginél több feladatot hajthatnak végre önállóan – és ugyanazon a rendszeren belül.

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Legyen szó GNSS roverrel való felmérési és kitűzési munkákról vagy épp a szintvezérlelt földmunkák alapját adó térmodell gyors, valós idejű megalkotásáról, de akár differenciális marási vagy gréder/dózer vezérlési applikációkról, az iCON Site megoldás egyedülálló módon mindezt egyetlen platformba integrálva, egy rendszerben kínálja az építőipar szereplőinek!

A Leica iCON Site Excavator megjelenésével egyidejűleg a Leica Geosystems egy új GNSS vevőt is kifejlesztett, amely támogatja ezt az új kotró-vezérlési megoldást. Az új Leica iCON gps 100 egy duális GNSS vevő kompakt házban, amelyet kifejezetten ehhez a rendszerhez terveztek, így telepítése minimális alkatrészt és kábelt igényel, ami tökéletes a korlátozott kabinhelyiséggel rendelkező gépekhez.

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Az iCG100 vevő kiegészül az új Leica CR50 kommunikációs egységgel, mely azon ügyfeleknek nyújt kiváló megoldást, akik saját bázisállomást szeretnének használni a pozícionáláshoz. A berendezés telepítése után már nincs szükség fizikai hozzáférésre a konfigurációhoz vagy a szoftverfrissítésekhez. A dedikált webes felület lehetővé teszi az eszköz távoli elérését a kényelmes és gyors támogatás érdekében. A legújabb technológiák alkalmazása lehetővé teszi továbbá a tablet beépített modemének használatát az adatkommunikációhoz.

Önálló bázis üzemeltetése esetén pedig a legjobb választás a rover funkcionalitással, dőléskompenzációval és megannyi további tudással felvértezett új Leica SmartAntenna, az iCON gps 160.

Ónodi Viktor | +36 70 947 3329
Ónodi Viktor | onodi.viktor@leicon.hu

Valamennyi eszköz integrálásra került a Leica iCON kotrógép-vezérlő megoldásába, amely a Leica iCON CC70, CC80 és a teljesen új CC200 terepi vezérlő tableteken is fut.
Az új, robusztus, 10 hüvelykes érintőképernyővel rendelkező CC200 terepi tablet az iCON család legújabb tagja, amely hosszabb üzemidőt és nagyobb kényelmet kínál a 12 órás akkumulátor kapacitásnak és az extranagy képernyőméretnek köszönhetően. A Leica iCON Site terepi szoftverrel kombinálva ideális megoldást jelent az építkezésen végzett összes pozicionálási és mérési feladathoz.

Vedd fel velünk a kapcsolatot

A Leica iCON kotró-vezérlés bevezetésével olyan egyszerű, sokoldalú és moduláris gépvezérlési megoldás vált elérhetővé, amely növeli a kompakt kotrógépek hatékonyságát, termelékenységét és gépi kihasználtságát. Általa Lehetővé válik, hogy a kisméretű kotrógépek ugyanolyan digitális kialakítással és lenyűgöző pontossággal dolgozzanak, mint a nagy gépek.

iCON site Excavator – az ideális módja annak, hogy belevágj a gépvezérlés világába, egy igazán felhasználóbarát, és megfizethető megoldással!

Letölthető adatlapok

[EN] Leica CC200 terepi tablet adatlap
[EN] Leica iCON gps 160 adatlap

Megoldások Gépvezérlésre

Fedezd fel a Leica GeoSystems automatizált építőgép-vezérlési rendszereit és megoldásait. Kollégánk minden kérdésedre válaszol!

Lépj velünk kapcsolatba!


  Kérdésed van?

  További információra van szükséged? Vedd fel a kapcsolatot velünk még ma, kollégáink részletes tájékoztatást adnak neked!

  Tovább a kapcsolathoz

  Keress minket a közösségi médiában is!

  további cikkeink

  Ajánlott Bejegyzések

  • 814 szó4,1 perc olvasás

   A képekkel kombinált teljeskörű 2D és 3D lézeres felmérések mellett a Leica BLK3D lehetővé teszi önálló sztereó képek (3D mérhető fotók) készítését, melyek összefűzésével akár képalapú pontfelhők, illetve ortofotók is létrehozhatók.

   Tovább olvasom
  • 1190 szó6 perc olvasás

   Hogyan teszi termelékenyebbé vállalkozásod az automatizált gépvezérlés?

   Tovább olvasom
  • 1214 szó6,1 perc olvasás

   Ebben a cikkben bemutatjuk a világ első dőléskompenzált, automata jelrúdját, ami forradalmasítja a mérőállomással történő méréseket...

   Tovább olvasom